11 juni 2019

Beatboxen met Incredibox

Door petranmeertens

Kun je je ook af en toe zo heerlijk verliezen in een lekkere beat? Met Incredibox is het kinderlijk eenvoudig om deze zelf te maken. Wedden dat je leerlingen met deze tool in no time aan de slag zijn?!

Wat is Incredibox?

Met Incredibox maak je beats in verschillende stijlen met heerlijk relaxte namen als Sunrise, The Love of Brazil. Elke stijl klinkt net even anders en heeft zijn eigen sound. En het mooie is: jij stelt je eigen sound samen. Kijk maar eens wat er inmiddels allemaal is gemaakt!

Nadat je je sound gekozen hebt, maak je je eigen beat door je zangers aan te kleden.┬á De kledingstukken zijn verdeeld in 4 categorie├źn, ieder met zijn eigen kleur en functie. Er zijn hoeden, brillen, snorkels en nog veel meer. Sleep een kledingstuk op een poppetje en je bent aan het componeren!

Benieuwd hoe een beat kan klinken met alle kledingstukken? Kies dan voor ‘AUTO’. Je eigen beat opnemen doe je met ‘REC’. Klaar? Stuur hem naar jezelf of deel de link met elkaar.